.. hur förklarar man på på några rader vad man är för typ av fotograf ? Går det ?

I mitt fall är det faktiskt inte möjligt för jag är inte bara en konstfotograf , inte bara en eventfotograf eller sportfotograf , inte hästfotgraf eller porträttfotograf .. jag är inte porträtt-fotograf eller dokumentär-fotograf och inte heller konsertfotograf ... och för att vara helt ärlig vill jag helst inte petas in i något särskilt fack för då får man ju inte den där underbara möjligheten att vid ett tillfälle fotografera ryttaren Peder Fredricsson på Ullevi och vid ett annat tillfälle Schadrac Kimining när han spräcker målsnöret på Göteborgsvarvet , eller Lucas på onkologen med världens härligaste leende .. Laleh på Scandinavium eller Johanna i studion och där emellan alla hästarna på stranden ... nää jag vill verkligen inte bara vara en särskild fotograf , jag vill gärna vara en särskild fotograf för varje kund jag jobbar med utifrån de förutsättningar som ges ... så du får gärna ge mig dina förutsättningar så lovar jag att försöka förvalta dom på bästa möjliga sätt utifrån mitt sätt att skapa bilder - gillar du mitt sätt har vi möjlighet att jobba länge ihop.

Nedan visar jag några bilder som ändå på något sätt är ett urval av vad jag gjort och gör ... läs gärna förklaringarna , kombinationen av en text och en bild är fortfarande oslagbar i mitt tycker även om en bild kan säga mer än tusen ord ...

 

NEW20181027-Glenn T Unger164334_GTU_2669_pp.tiff copyNEW20181027-Glenn T Unger164334_GTU_2669_pp.tiff copyFotograf Glenn T Unger fotograferar i Falkenberg 2018-10-27 porträttfotografering med Johanna Unger och studiofotografering :

 Porträtt är alltid roligt och när det ska tas bilder som ligger utanför de vanliga företagsporträtten så brukar de flesta satsa lite hårdare , lägga ner lite mer energi när man gör det och dessutom ha mycket roligare ..