nyredigerat och nyårslöften ..

January 05, 2019  •  Leave a Comment

... jag har redigerat om en bild jag verkligen gillar själv , vissa bilder fastnar - antagligen både för vem som är på bilden , relationen till personen och slutresultatet så klart ..

.. någon skrev vid något tillfälle  ” failure .. is only the opportunity to begin again only this time more wisely .. ”

Failure är ett starkt och till och med ett felaktigt ord men på något sätt så funkar det ändå - nytt år , nya möjligheter säger många men jag vill nog hellre säga andra möjligheter när jag tänker efter .. eller till och med bättre möjligheter , allt handlar nog om hur man tar hand om dem - jag ska göra vad kan för att ta om både dem och en del annat förstås - inleder med det första nyårslöftet !

Lovar att det ska bli mer porträtt under 2019 - hur många är omöjligt att säga men vissa är redan inplanerade så jag borde kunna hålla det löftet i alla fall.

De senaste åren har jag nog inte gett några nyårslöften , antagligen för att jag vetat att de där nyårslöftena som ges vid 12-snåret när både det ena och andra druckits samt ätits inte är värt ett dugg , så denna gång funderade jag både länge och väl vad jag skulle ta som ett löfte till mig själv mer än till andra.

Löftet skulle självklart vara nåt jag kan stå bakom och dessutom ha en rimlig möjlighet att genomföra så därför blev porträttlöftet något som seglade upp som en mycket stark kandidat för att till slut landa i en bekräftelse att så får det bli .. hur svårt kan det vara liksom ?

Jag älskar att ta porträtt och när man dessutom får möjligheten att sitta och redigera det sista så är väl lyckan total eller ? Personligen tar jag redigeringen av denna typ av bilder som en ren avkoppling , i alla fall när det inte är förknippat med någon särskild leveranstid ...

Leveranstiden för fler porträtt kommer att vara lite flytande men de dyker upp så småningom här eller på min Facebook och Instagram , säkrast är nog att håll koll på samtliga så man inte missar nåt om man nu gillar mina bilder - tack till alla som följer dessutom.

Nyredigerad bild som sagt var , små förändringar som i mitt tycke gör ganska mycket ..

2019 kommer antagligen att innebära rätt stora förändringar och möjligheter så man kan lika gärna ta till vara på dem ...

Bilden då ? Jo den kommer här ...

Gillar du bilderna så kan du klicka på följ på Instagram också fotografglenntunger heter jag där .. ingen blir gladare än jag.

 

NEW20181027-Glenn T Unger164334_GTU_2669_ppNEW20181027-Glenn T Unger164334_GTU_2669_ppFotograf Glenn T Unger fotograferar i Falkenberg 2018-10-27 porträttfotografering med Johanna Unger och studiofotografering :


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February (6) March April May (1) June (4) July (2) August September October November December
January (2) February March April May June (1) July August September October (1) November December
January February March April May June July August September October November (1) December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December