.. på plats igen

February 15, 2018  •  Leave a Comment

.. vissa uppdrag är riktigt trevliga , eller jag får nog ändra mig till att alla uppdrag är roliga fast på olika sätt förstås ..

När det kommer till fotboll tex så är det alltid roligt när känslan är av den sorten som lyder "det här var bra" - Anton Wede ligger under den kategorin.

Om man har följt Falkenbergs FF något så vet man troligtvis vem Anton är och då vet man även vem hans bror är - dessa killar var en riktig superduo och slet ordentligt när Falkenbergs FF lyckades att ta sig upp i Allsvenskan , kanske kommer Falkenbergs FF lyckas även denna gången?

Laget är fullt av unga talanger som gärna slåss om en plats på planen så det vill nog till att kämpa ordentligt om man skall bli en del av de som finns på planen eller på bänken för att eventuellt bli inbytt ..

Anton kommer antagligen inte sitta på bänken - han har redan bevisat vilken tillgång han är och det ska bli riktigt roligt att se om han kanske finns på planen redan till helgen då Falkenbergs FF har en träningsmatch mot Vinbergs IF.

Vi tog bilderna på Anton strax innan presskonferensen skulle äga rum , inomhus vid det stora klubbmärket men sen letade vi oss ut på planen för att ta de vanliga bilderna med arenan i bakgrunden och även om det kanske ser ut som om det var varmt så kan jag tala om att det var svinkallt och en ihärdig vind som det om än möjligt ännu kallare ..

Roligt med Anton tillbaka och riktigt roligt med alla unga talanger som får möjligheten - nu gäller bara att de tar den när de får chansen.

Vad det gäller Anton hoppas jag att han får chansen redan på Lördag ...

anton20180215-Glenn T Unger130436__1572anton20180215-Glenn T Unger130436__1572Foto Glenn T Unger / www.fotoglenntunger.se
FALKENBERG, SVERIGE - 16 September 2017 : Anton Wede är tillbaka i Falkenbergs FF

Falkenberg 2018-02-15 Fotboll Falkenbergs FF - :

Du kan följa mig på Instagram under namnet fotoglenntunger


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February (6) March April May (1) June (4) July (2) August September October November December
January (2) February March April May June (1) July August September October (1) November December
January February March April May June July August September October November (1) December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December